21 Temmuz 2011 Perşembe

Quentin Tarantino Yeni Bir Western Projesinde!


Ünlü yönetmen kült İtalyan oyuncu Franco Nero'nun western projesinde rol alacak...

En son oryantal western Düello (Sukiyaki Western Django)'da rol alan ünlü yönetmen Quentin Tarantino, oyunculuğa Django filminin yıldızı Franco Nero'nun 'The Angel, the Brute and the Wise' isimli yeni western projesiyle geri dönüyor...

Kült filmlerin unutulmaz oyuncularından Nero'nun hem başrolünde olacağı hem de yönetmenliğini yapacağı filmin çekimlerine kısa süre içinde başlanması planlanıyor. Aynı zamanda Django Unchained isimli yeni bir spagetti western projesine daha başlayan Tarantino'nun bu yılki ikinci western projesi olacak olan 'The Angel, the Brute and the Wise'ın spagetti western janrının babaları John Huston ve Sergio Leone'ye bir saygı duruşu niteliği taşıyacağı söyleniyor.

Tarantino'nun filmde, Nero'nun oynayacağı karakterin kurşun yerine altın paralarla doldurulmuş bir çifteliyle öldürmeye çalışacağı 3 hayduttan birini oynaması düşünülüyor. Nero ayrıca Django Unchained'de rol alacak dedikodularına da, henüz kendisine teklif yapılmadığını, fakat yapılırsa seve seve kabul edeceğini söyleyerek cevap verdi.

2 yorum:

  1. Çok güzel bir paylaşım olmuş çok teşşekkürler Toshiba lcd olarak blogunuzu takip edeceğiz.

    YanıtlaSil