8 Şubat 2009 Pazar

Sex and the City’nin filminin ikincisi yolda

New Yorklu 4 kadının aşklarını ve gündelik yaşantılarını işleyen televizyon dizisinden beyazperdeye aktarılan filmin devamı için oyuncularla anlaşmaya varıldı...

ANKARA - Bir dönem milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan “Sex and the City”nin 4 özgür kadını yeniden beyazperdeye gelmeye hazırlanıyor. Televizyon dizisinden sinemaya uyarlanan filmin senaryo yazarı ve yönetmeni Michael Patrick King, yapımın 4 oyuncusuyla filmin devamı için anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Dünyaca ünlü magazin dergisi People’ın internet sitesinde yer alan habere göre, ekranlarda 1998-2004 yılları arasında 94 bölüm boyunca seyirciyle buluşan dizinin “Sex and the City-The Movie” isimli sinema versiyonunun gördüğü büyük ilgi üzerine yapımcılar tekrar harekete geçti.

Serinin senaryo yazarı ve yönetmeni King, New Yorklu 4 kadının aşklarını, gündelik hayatını ve şehirli kadının yaşama bakışını eğlenceli bir dille işleyen “Sex and The City”nin hayranlarına müjde verdi. Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kim Cattrall (Samantha Jones), Kristin Davis (Charlotte York) ve Cynthia Nixon’ın (Miranda Hobbes) aynı rollerde izleyici karşısına çıkacağını açıklayan King, “Bu inanılmaz oyuncularla tekrar birlikte çalışacağım için çok heyecanlıyım” dedi.

Michael Patrick King, yapımla ilgili gelişmeler oldukça bunları kamuoyuyla paylaşacağını ifade etti.

Filmin çekimlerine bu yıl yaz aylarında başlanacağı ve yapımın 2010 yazında seyirciyle buluşacağı belirtildi.

“Sex and the City”, Candace Bushnell’in aynı adlı kitabından televizyon ekranlarına uyarlanmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder