9 Şubat 2009 Pazartesi

Tanımadığı aktörün servetine kondu

Üzerinde uzun bir tişört, altında kot pantolonu ve montuyla bu kız da kim? ABD'nin California eyaletinde öğrenci olan Cassie Unger, tüm dünyanın tanıdığı bir aktör sayesinde tam 5 milyon pound'a sahip oldu.
Pembe Panter film serisiyle beyazperdenin bir döneme damgasını vurmuş önemli komedyenlerinden Peter Sellers'ın mirası, ilk eşinden ve sevgilisinden olan çocukları ile ikinci eşinin kızı arasında paylaştırıldığı yıllar sonra ortaya çıktı.

25 yaşındaki Cassie, Sellers'ın 1980 yılında kalp krizinden ölmesinin ardından 4 yıl sonra dünyaya geldi.Yaklaşık 30 yıl önce Sellers'la evlenen İngiliz aktris Lynne Frederick'in kızı olan Cassie, bu hiç tanımadığı, görmediği adam sayesinde şimdi milyon pound'larıyla büyük bir servetin sahibi olurken, Sellers'ın kendi çocukları arasında dağıtılan miktar ise sadece ve sadece 800 pound olarak biliniyor.
Sellers'ın çocukları, durumun haksızlığının farkında olsalar da herhangi br hukuk mücadelesine girmediklerini ve kan bağı olmayan bir kızın bu kadar parayı almasının doğru olmadığını söylüyor.

Diğer çocuklara yapılan haksızlık

Aktörün kızlarından Victoria (Sellers'ın İsviçreli aktris sevgilisi Britt Ekland'dan), Sellers'ın çocuklarının hiçbirini gerçek anlamda sevmediğini ve babalarının vasiyetinin çok acımasız olduğunu söylüyor.Peter Sellers, ölmeden önce yazdığı vasiyetinde çocuklarının kendi ayakları üzerinde durmaları gerektiğini ifade edip milyon dolarlık servetinden çok az miktarda bırakacağını belirtmiş.
Bunun büyük bir aşağılama olduğunu anlatan Victoria, kardeşlerinden Michael'in (aktörün ilk karısı Anne Howe'den) 52 yaşında öldüğünü ve onun bu konuda kendisine göre daha çok üzüldüğünü söyledi.
Cassie'nin parayı iyi değerlendirmesi gerektiğini de söyleyen Victoria, "Bu kız babam öldüğünde bile daha doğmamıştı.Ama şimdi annesi sayesinde büyük bir servetin üstüne kondu" dedi.
40 yaşındaki kadın, babasını uyuşturucu ve alkol bağımlısı bir adam olduğunu da sözlerine ekledi.
Sellers'ın yine ilk karısı Anne Howe'den Susan isminde bir kızı daha var.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder