7 Mart 2009 Cumartesi

Sarışın ajan Angelina Jolie!

Columbia Pictures'ın yeni filminde Angelina Jolie bir CIA ajanı olarak karşımıza çıkacak.

Usa Today'de yer alan habere göre, Columbia Pictures’ın yeni filminde casus-ajan "Salt" karakteri olarak Angelina Jolie karşımızda olacak.

Filmin orjinal senaryosu aslında bir erkek karakter olan "Edwin A. Salt" için yazılmıştı ve başrolde Tom Cruise oynayacaktı ancak Cruise ile anlaşılamaması sonucu Angelina Jolie ile masaya oturuldu ve senaryo yeniden yazıldı.

Film "Kemik Koleksiyoncusu" ve "Clear and Present Danger" dan da hatırlayacağımız yönetmen Philip Noyce tarafından yönetilecek. Orijinal senaryosu Kurt Wimmer tarafından yazılan filmin değiştirilen senaryosunu yazan isim ise "Mystic River" ve "Man on Fire" dan tanıdığımız Brian Helgeland oldu.

Angelina Jolie filmde, şerefi, ülkesi ve verilen görevleri yerine getirmek üzerine yemin etmiş bir CIA ajanı olan Evelyn Salt’ı oynayacak. Filmde bir Rus casus ajanı olarak suçlanan Evelyn geçmişi hakkında herşeyi temizlemek ve kocasını korumak için harekete geçer. Liev Schreiber ise filmde Evelyn’in patronu, arkadaşı ve CIA’in Rus masası çalışanı “Winter” olarak karşımıza çıkıyor.

Columbia Pictures tarafından film setinde çekilen bu fotoğraflarda Evelyn Salt’un 2 farklı halini görüyoruz. Birisinde sarışın diğerinde ise kumral. Hangisinin daha güzel olduğuna karar veremedik ama ikisinde de mükemmel göründüğü kesin.

Yönetmen Phillip Noyce ise Angelina Jolie ile çalışmaktan çok mutlu olduğunu söyledi ve şunları ekledi: "Salt izleyicinin de beklediği gibi gergin ve heyecanlı bir karakter olacak ancak aynı zamanda çok güçlü ve de çok yönlü bir karakter olacak. Bana göre Angelina bu karaktere hayat verebilecek tek kişiydi."

2 yorum: